19. sep. 2024 kl. 15:52
44 visninger
Artiklen er leveret af Marketwire og er ikke et udtryk for Sydinvests holdninger, vurderinger eller forventninger.

BMO ser potentiale på 9 pct. for S&P 500-indekset frem ti...

Det amerikanske S&P 500-indeks er klar til at stige yderligere 9 pct. fra nu til slutningen af året, efterhånden som den amerikanske centralbank skifter til rentenedsættelser, og drivkraften udvides ud over teknologikæmperne.



Det vurderer analytikere fra finanshuset BMO Capital, hvor investeringsstrateg Brian Belski hæver sit ultimomål for S&P 500-indekset til 6100 fra 5600.

6100 er også det højeste mål blandt Wall Street-bankerne, skriver Bloomberg News.

- Vi bliver fortsat overraskede over styrken i markedet og besluttede endnu en gang, at noget mere end en trinvis justering var berettiget, skriver BMO´s investeringsstrateg ifølge Bloomberg News.

Øget aktiemarkedsdeltagelse bør understøtte yderligere fremgang for aktiemarkedet, selv om væksten og den fundamentale udvikling for de såkaldte Magnificent Seven-aktier aftager, siger Belski.

Strategen forventer en blød landing for den amerikanske økonomi og siger, at det nuværende miljø ligner det i midten af 1990´erne, hvor amerikanske aktier var i stand til at opretholde høje multipler.

S&P 500-indekset er med en stigning på 1,6 pct til 5706,50 torsdag kommet flyvende ud af starthullerne, og indekset er dermed på vej til at være steget mere end 19 pct. siden nytår.



.\\˙ MarketWire



Jakob Due Jakobsen +45 33 30 80 60 Marketwire, E-mail:[email protected], www.marketwire.dk

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

Vær den første til at anmelde

Mest læste artikler

Skal vi holde dig orienteret?

Så tilmeld dig vores nyhedsbrev og modtag løbende nyt fra investeringsmarkedet.

Tilmeld dig her