12. aug. 2024 kl. 11:15
176 visninger

Ny trend i Sydinvest Megatrends

I Sydinvest Megatrends introducerer vi en ny megatrend: ”Fremtidens sikkerhed”. Det betyder også ændringer til de bestående investeringer.

I Sydinvest Megatrends ønsker vi at holde fokus på de 5 største globale megatrends. Samtidig med at vi introducerer den nye megatrends ”Fremtidens sikkerhed”, nedgraderer vi ”Fremtidens transport” fra at være en megatrend til et tema, og vi flytter det ind under vores megatrend ”Klima-ansvarlighed”.

”Fremtidens transport” har altid været den mindste af vores fem megatrends, og den hænger på flere måder tæt sammen med vores trend om klimaansvarlighed. Vi vurderer derfor, at ”Fremtidens transport” som tema passer godt ind her.

Hør seniorporteføljemanager Nicolaj Jeppesen give en introduktion til ”Fremtidens sikkerhed” i videoen ovenfor.

Cybersecurity som digitalt skjold

Cybersecurity var tidligere en del af ”Teknologisk innovation”, men flyttes nu til ”Fremtidens sikkerhed”, hvor den udgør det digitale skjold, der skal beskytte os imod cyberkriminalitet. P.t. udgør vores nye megatrend ”Fremtidens sikkerhed” samlet set ca. 16 % af fondens investeringer (pr. 1. august 2024).

Vi har altså stadig fem overordnede megatrends i fonden, men indholdet og sammensætningen ser nu anderledes ud. Din investering er altså blevet tilpasset til det nye verdensbillede.

Få meget mere info om Fremtidens sikkerhed
Læs også

Få meget mere info om Fremtidens sikkerhed

Læs artikel

Hvordan vil du
vurdere artiklen?

5
Baseret på 4 anmeldelser

Måske vil dette også interessere dig